Team Håbjørg 2012


Fører:
Ole Håbjørg
Mekaniker:
Ronny Bakken
Kone + Alt annet:
Wenche Håbjørg
Mekaniker/Sjåfør:
Tor Ketil Håbjørg
Stor fan av pappa:
Gry Håbjørg
Stor fan av pappa og ivrig hjelper:
May Håbjørg

Historien:

Startet med bilcross i 1984. Kjørte rallycross/ bakkeløp i 1986 med en simca. Hadde en pause fra 1989-1993 grunnet husbygging. Kjørte crosscart i årene 94-95-96, ble norgescupmester i 95 i 250ccm klassen.

Startet med rallycross/bakkeløp i 97 kl. 2 igjen da med en vw boble, det ble bare denne sesongen med boble. Kjøpte i 98 en simca og kjørte NM i bakke og rallycross, det ble 4 plass i begge begge klasser.

I 1999 kjøpte vi en BMW M3 E30 karosseri. Siden har vi jobbet med bilen for å få den i tipp topp stand. Har blitt midt-norsk mester 2 år og i 2005 ble det en etterlengtet 3 plass sammenlagt i NM bakke.

I 2006 var endelig målet nådd, Ole sto på toppen av pallen. Gullmedaljen i NM Bakkeløp var endelig
hans, den har han jobbet mye for å få. Nå blir det full satsing i 2007 for å forsvare gullet.

I 2007 klarte vi ikke å forsvare gullet, men vi tok en god sølvmedalje i NM bakkeløp. Nå har vi vært på pallen de 3 siste årene og er fornøyd med det.
Nå blir det full satsing i 2008 med ny bil.

2008 var en test sesong for teamet. Vi startet med ny bil og det var spennende. Vi stilte i EM rallycross på Momarken og fikk en knall start, det ble Ole’s første seier i EM. I Høljes startet vi bra men Ole fikk en kraftig smell og ble satt ut av gamet for en stund. I Tyskland ble det en 2 plass, kjørte et bakkeløp også der fikk vi en 3 plass.

2009 kjørte vi full sesong i bakkeløps NM og ble der nr 2 sammenlagt. Kjørte også 3 EM runder i rallycross i Sverige,Tyskland og Tsjekkia. I Sverige ble vi nr 3 og  Tyskland kjørte vi inn til seier og i Tsjekkia ble det en 5 plass. Høydepunktet i 2009 ble nok seieren i Tyskland

 

 

2010 startet vi sesongen i Høljes med EM runde, kjørte der inn til en 2 plass, men det ble motorhavari. Mistet dermed EM rundene i Finnland og Tsjekkia. Fikk motor tilbake og kjørte NM runde i bakkeløp på Varna, ble der nr 1 på lørdag og nr 2 på søndag.
Så pakket vi og dro til ny Em runde i Polen og Tsjekkia. I Polen ble det en 3 plass og i Tsjekkia hadde vi beste startspor, men etter en krasj i 1 sving ble en punktering og løpet var ferdigkjørt. Det ble en 6 plass.


2011 Ble Norgesmester i rallycross. Vi startet med 1 Nm runde i rallycross i Bergen, kjørte der inn til en flott seier. I årets NM runder har det blitt 3 seirer, en 3 plass og en 8 plass.I EM runden på Lånke hadde vi motortrøbbel, men klarte å kjøre inn til en 3 plass. I Høljes hadde vi også motorproblem men klarte der en 2 plass.

Kjørte siste SM runde på Kinnekulle og utklasset konkurrentene og kjørte inn til seier. Ble da Svensk mester.
Var også å kjørte bakkeløp i Ålesund som NAF arrangerte, der kjørte vi med stol slik at vi fikk tatt med Daggen på en luftetur.

Vi har også spilt inn musikkvideo med barneTv figuren Kosinus, vært på barnehage besøk og Oslo Motor Show .

 

 

 

 

 

 

 

 

  
                                                        - Wenche Håbjørg -